Reviews van gasten

Bas en Saida

“Perfect”

Geweldige tijd gehad bij de Herberg dankzij de prachtige plek en de enorme gastvrijheid van Karin en Mike. Ook goeie tips van ze gekregen die ons geholpen hebben Curaçao te ontdekken. Als we nog eens teruggaan, dan zeker weer naar de Herberg!

Ewald Veenboer

“Heerlijk ontspannen”

Wat een heerlijke tijd. Niets moet, alles mag. Kiezen uit gezellig samenzijn aan de stamtafel voor eten en drinken, of je even terugtrekken in de tuin of je kamer, alles is mogelijk. Niets is vreemd.
Een luxe vorm van het campingleven is het eigenlijk. Veel mogelijkheid om te praten over het leven met de andere gasten, alsmede een luxe (slaap- en bad)kamer. Kiezen om met meerderen samen te koken of juist af en toe je eigen maaltijd verzorgen, het kan allemaal.
Mike en Karin, ga zo lekker door, het leven is prachtig!!

Yvonne Willemsen

“Fijne plek op Curaçao”

Daar ik voor het werk 4 weken naar Curacao kwam, heb ik al die weken in De Herberg verbleven. Ik heb een geweldige tijd daar gehad. Karin en Mike zijn spontane, vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ze scheppen in De Herberg een hele fijne sfeer. De Herberg is zeer smaakvol ingericht. De tuin heeft veel fijne plekjes en de slaapkamers zijn ruim, met airconditioning en een fijne badkamer. De Herberg ligt zeer centraal: dicht bij Willemstad maar je bent ook binnen 5 minuten bij het strand. In De Herberg kan je het gezelschap van andere gasten opzoeken, maar je kunt ook heerlijk op jezelf zijn. Voor mij een top plek! En… daarom kom ik ook met heel veel plezier terug in februari. Yvonne

Tripadvisor

Facebook

Wilt u een kamer reserveren?